Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Open dag WEBO 30 Jaar

Zaterdag 14 september stelt WEBO tussen 11.00 en 16.00 uur de poorten open voor iedereen die maar geïnteresseerd is wat er in de fabriek van de “Uitvinders in de Timmerindustrie” gebeurt.

 “We kunnen ons voorstellen dat veel mensen benieuwd zijn naar wat hier nou dagelijks gebeurt. Tezamen met het openstellen van ons gerenoveerde kantoorpand is dit een mooie gelegenheid kennis te maken met de Uitvinders in de Timmerindustrie.”  “We pakken het groots aan en hopen hiermee een breed publiek te trekken” aldus Willem Haase, directeur van WEBO.

Wat is er te doen?

WEBO profileert zich als “Uitvinders in de Timmerindustrie” en hoort bij de top 5 timmerfabrieken van Nederland. Veel mensen weten niet wat WEBO nou precies doet. WEBO produceerde bijvoorbeeld 6.000 eikenhouten kozijnen voor het Stadhuis in Deventer en de kozijnen & HSB elementen voor het MST in Enschede.

Tijdens de open dag is er gelegenheid het productieproces van de houten kozijnen en complete gevelelementen te volgen. Medewerkers zullen een inkijkje geven in hun wereld, en er is gelegenheid te zien hoe de machines werken.  Daarbij laat WEBO zien aan een goede leefomgeving te werken door als grondstof voor hout te kiezen bij te dragen aan duurzaam ondernemen. 

Rondleiding en speurtocht

Er is  de hele dag wat te doen voor jong en oud. Van een speurtocht door de fabriek en vogelhuisjes maken voor de jonge garde tot een Wist-u-dat rondleiding voor de volwassenen.  Op zaterdag 14 september is iedereen die benieuwd is naar WEBO tussen 11.00 uur en 16.00 uur van harte welkom!

Back to top