Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

De kracht van Steigerloos® Bouwen

De kracht van Steigerloos® Bouwen

Sneller, slimmer en lichter bouwen

Snel bouwen zonder kwaliteitsverlies? Dat zal je aanspreken. Grote of kleine projecten binnen minimale doorlooptijd realiseren. Dit is mogelijk door efficiënt denken en werken, goede samenwerking in lijn met leveranciers en andere stakeholders. Zie je het al voor je? Één complete gevel, wat ingekocht kan worden bij één partij in de markt? WEBO zal je hierin bijstaan.

Een complete gevel dat heeft als voordeel:

 • Besparend door bouwtijdverkorting;
  • De werkvoorbereiding, inkoop, projectleiding en de uitvoerende mensen op de bouwplaats zullen minder werk hoeven te verzetten. WEBO ontlast ze door mee te denken, maar vooral ook door een compleet product te leveren.
 • Verantwoordelijkheid en risico bij één partij.
  • WEBO is het enige aanspreek tijdens de realisatie van het vernieuwen van de thermische schil. Dit zorgt ervoor dat er niet met meerdere partijen m.b.t. de schil afspraken gemaakt hoeft te worden. Wel zo efficiënt.

Wat koop je eigenlijk? Een complete Steigerloos® gevel, dat wil zeggen een prefab houtskeletbouw element voorzien van houten-, aluminium of kunststof kozijnen, met natuurlijk glas en aflak. Over de gevelbekleding praten we je graag bij, want dit is naar uw eigen wens in te vullen. Ben je er al over uit? Hout, minerale gevelstenen of compleet wat anders? Neem dan nu al contact op!

Concreet heeft dit tot betekenis:

 • Keuzevrijheid in kozijnen en afwerking;
 • Besparing op de hoofd draagconstructie;
  • Door een lichter systeem(Steigerloos®) toe te passen in vergelijking met traditioneel bouwen zal de casco constructie ontlast worden. Daardoor kan zowel de casco constructie als de fundering lichter opgetrokken worden.
 • Geen metselaars of steigers nodig!

Om de kwaliteit te waarborgen van onze producten zijn deze voorzien van garantie- en duurzaamheidskeurmerken.  Dat zorgt ervoor dat we uitsluitend kwaliteitsproducten leveren. WEBO is ISO-9001, FSC en PEFC gecertificeerd en maakt de producten al tientallen jaren onder KOMO certificering. We hebben onze processen duidelijk beschreven om zo ook aan de ISO-9001 te voldoen. Verder beschikken we over de private kwaliteitsborging KOMO certificering en attesten inclusief de BB aansluitdocumenten. We worden daar door SKH meerdere malen per jaar steekproefsgewijs gecontroleerd op het voldoen aan de gestelde eisen op onze gecertificeerde producten(IKB). We doen er alles aan zodat je als klant kunt vertrouwen op de kwaliteit van onze producten. Duurzaam met behoud van kwaliteit.

Steigerloos Bouwen een kwaliteitsproduct, voor wanneer je sneller, slimmer en lichter wilt bouwen!

Back to top