Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Keurmerken

Certificering & kwaliteit

Duurzaam

Als timmerfabrikant is het ons niet om het even welk hout we van wie betrekken. Het hout dat wij verwerken moet aan verschillende eisen voldoen. Daarom maakt WEBO kozijnen van hout met FSC®, PEFC™ keurmerk.

FSC® keurmerk

FSC®, de Forest Stewardship Council (Raad voor Goed Bosbeheer), is een internationale organisatie, opgericht in 1993, die verantwoord bosbeheer stimuleert. FSC® stelt wereldwijde standaarden voor bosbeheer op, met daaraan gekoppeld een keurmerk. Ga naar onze FSC® pagina.

PEFC™ keurmerk

PEFC™ staat voor Programme for the Endorsment of Forest Certification Het is een wereldwijde non-profit organisatie die aan geen enkele overheid is gebonden. Het uiteindelijke doel van PEFC ™ is dat alle bossen ter wereld op een goede manier worden beheerd. Ga naar onze PEFC™ pagina

KOMO kwaliteitskeurmerk

WEBO is in het bezit van de volgende een KOMO-certificaten:

  • Houten kozijnen, ramen en schuifpuien
  • Houten buitendeuren
  • Accoya kozijnen
  • HSB-elementen

Deze producten kunnen worden geleverd met SGT-garantie en een FSC-certificaat. WEBO is ISO-gecertificeerd.

In ons downloadcenter kunt u al onze keurmerken en certificaten bekijken.

Back to top
error: Deze content is beschermd