Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Mijn kennismaking met WEBO

Vol goede moed stapte ik deze maand bij mijn nieuwe werkgever WEBO binnen. Een beetje spanning was te voelen. Zijn mijn collega’s leuk? Heb ik aanknopingspunten? Ga ik hier ook succesvol zijn? Na ruim 5 jaar ervaring als Recruiter in een totaal andere branche (transport en logistiek) zijn de verwachtingen best hoog. Immers… in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Nu – ruim een week later, zwemmend in het warme diepe – heb ik het eigenlijk heel erg naar mijn zin!

Het nieuwe WEBO

WEBO loopt voor als het gaat om kozijnen, HSB-elementen, BIM-ontwerpen of gevelwanden, dat laten we graag zien aan de buitenwereld en daarom is WEBO bezig met een mooie herpositioneringsslag. Een prachtige website, met een compleet nieuwe huisstijl staat op de planning om zeer binnenkort opgeleverd te worden en er wordt druk verbouwd op de hoofdlocatie van WEBO aan de Spoelerstraat te Rijssen.

WEBO gaat zich anders profileren, hoe precies? Daar mag ik nog niet te veel  over zeggen, maar het zal fantastisch worden! Voor mij, als kersverse Corporate Recruiter bij WEBO een  mooie kans om te laten zien aan de buitenwereld  wat voor een vernieuwende, vooruitstrevende werkgever WEBO is. Korte lijnen, een platte organisatie en alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling!

Het is een mooie uitdaging om nieuwe aanwas te vinden voor het vakkundig team van werkvoorbereiders, projectleiders en productiepersoneel. De juiste mensen zijn maar kort beschikbaar en alles is gericht op doorpakken. Ook in de bouw! Nu ik net sinds deze maand aan boord ben bij WEBO een mooi ‘kluifje’ voor mij, waar ik me vol overgave op geworpen heb.

Wie durft? 

Natuurlijk kan ik in mijn zoektocht naar nieuwe collega’s wel wat hulp gebruiken. Dus als je na het lezen van dit bericht denkt: ‘Daar bij WEBO ligt een mooie toekomst, voor mij, mijn buurman, nicht, schoonzus, of…’. Neem gerust contact met mij op en kom eens kijken bij WEBO! werken@webo.nl

Eva van Musscher, Corporate Recruiter

 

Back to top