Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Innovatief werkgeverschap

Een hele nieuwe insteek van bouwen vraagt om hele andere werknemers

Als het gaat om WEBO als werkgever, kan Eva van Musscher (Corporate Recruiter) daar veel over zeggen. “Natuurlijk is de krapte op de arbeidsmarkt ook bij ons merkbaar. Ik ben van mening dat je hier door een stuk “goed werkgeverschap” heel adequaat op in kunt spelen.
Het is dan ook mijn missie om WEBO als werkgever positief op de kaart te zetten. Ik ben met ontzettend leuke projecten bezig binnen WEBO voor zowel de vaste medewerkers als nieuwe medewerkers.”

Plezier in je werk

WEBO is continu bezig om zich op een onderscheidende manier te profileren als werkgever, dit door bijvoorbeeld twee keer per jaar een ontbijtsessie te organiseren voor de stagiaires die bij ons beginnen. “Qua vitaliteit hebben we een hardloopteam dat actief meedoet aan wedstrijden. Er is veel ruimte voor het welzijn van de medewerkers. We hebben een heel actieve personeelsvereniging die jaarlijks meerdere activiteiten organiseert om medewerkers ook buiten werktijd met elkaar te verbinden. Voorwaarde nummer 1 voor werken bij WEBO is dat je met plezier naar je werk gaat.”

Innovatief werkgeverschap

“We zijn een innovatief bedrijf, we zoeken samen met onze klanten en medewerkers continu de grenzen op om de lat hoger te leggen. Of het nou kozijnen, HSB-elementen, BIM-ontwerpen of gevels zijn. We zijn ons er van bewust dat dit ook wat van de medewerkers vraagt. Daarom selecteren we nauwkeurig op dat stukje WEBO DNA. Mensen die wars zijn van innovaties of zichzelf niet constant willen verbeteren, passen niet binnen WEBO.”

“We stralen een bepaalde zelfverzekerdheid uit, waar we trots op zijn als ‘Uitvinders in de timmerindustrie’, maar waardoor we ook serieus genomen worden door onze relaties. We kunnen met recht zeggen dat we één grote familie zijn. De resultaten die we hier behalen, halen we samen met elkaar!”

Investeren in medewerkers

Bij WEBO is geïnvesteerd in zowel de producten, als de processen die eraan ten grondslag liggen. Dat betekent robotisering, automatisering, kortom; waar mogelijk industrialisatie. Volgens WEBO is dat de toekomst voor onze bouwbranche.
Minder mankracht in de productie, maar een maximalisatie van de menselijke creativiteit. “Wij geloven in deze filosofie en onderscheiden ons hiermee in de markt.” WEBO is erg actief als het gaat om persoonlijke ontwikkeling. “We zijn voortdurend bezig om scholingsbehoefte te inventariseren en spelen hier daadkrachtig op in. We hebben bijvoorbeeld een collega die naast haar baan een opleiding Commerciële Economie volgt. Een collega die graag bedrijfshulpverlener wil worden, of een heftruckcertificaat wil halen? Wij ondersteunen dat in alle opzichten.”

WEBO is een hartelijk familiebedrijf dat haar medewerkers op handen draagt en open staat voor ieders kijk op verschillende vraagstukken, of het nu gaat om de technische aspecten van het isoleren van een HSB element of het effectief indelen van een productieproces.

Bij WEBO krijgt iedereen de kans de beste versie van zichzelf te zijn. Wie wil dat nou niet?

Wil je meer weten? Of een keer kennismaken? evanmusscher@webo.nl – tel: 0548-51 80 11

Back to top