Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Toepassing houten kozijnen

Toepassing houten kozijnen

Voor de toepassing van houten kozijnen staat de authentieke uitstraling, hoge isolatiewaardes en het huiselijke gevoel centraal. Zomaar enkele voordelen om te kiezen voor houten kozijnen. Is dit het enige wat u in overweging moet nemen? Nee, u zult ook voor de vraag komen te staan welke houtsoort u gaat gebruiken, en/of welke toepassingen het kozijn gaat krijgen. Daarmee doelen we op of het kozijn binnens- of buitenshuis toegepast gaat worden. Houten kozijnen FSC en PEFC gecertificeerd en voorzien van enkele jaren garantie, daarvoor met u bij WEBO zijn. We leveren zowel houten kozijnen voor binnen- als buitenhuis.

Houten kozijnen buitenshuis

Houten kozijnen voor buitenshuis

Voor buitenshuis worden kozijnen geadviseerd met een lage duurzaamheidsklasse. Zodat het kozijnenhout bestand is tegen de Nederlandse weersinvloeden. Houten kozijnen kunnen tegen de warme zomers, maar verdragen ook veel regen en sneeuw. Een uitstekende warmte- en geluidsisolatie.

Houten kozijnen binnenshuis

Voor kozijnen binnenshuis kan er gekozen worden voor een andere materiaal type. Kozijnen binnenshuis hoeven niet weerbestendig te zijn en kunnen daardoor voldoen aan een andere duurzaamheidsklasse. Dit is ook afhankelijk van welke esthetische eisen u stelt.

Ook de uitstraling en afwerking van het kozijn kan zowel binnen als buitenshuis voldoen aan specifieke wensen

Back to top
error: Deze content is beschermd