Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

MST Enschede - Kozijnen, HSB-Elementen en Hout-innovaties van WEBO

Bamboe kozijnen van WEBO

Bamboe kozijnen voor ieder project

WEBO produceert houten kozijnen voor de woning- en utiliteitsbouw in het binnen- en buitenland. Bamboe is een houtsoort waarvan wij hoogwaardige kozijnen en deuren maken die een gebouw of pand esthetisch naar een hoger niveau brengen. We kunnen zowel massief bamboe als gelamineerd bamboe vervaardigen tot een kozijn. Bamboe wordt hoofdzakelijk toegepast voor de productie van binnenkozijnen.

INFORMATIE & ADVIES
RIK NOTKAMP
KOZIJN ADVISEUR
rnotkamp@webo.nl
+31(0)6 39 39 98 14

Duurzaam alternatief voor hardhout

Duurzaam alternatief voor hardhout

Doordat bamboe snel groeit en een zeer sterke grassoort is, is het materiaal een geschikt en duurzaam alternatief voor hardhout kozijnen. De kleur, structuur en eventueel transparante afwerking van bamboe zorgt voor een moderne uitstraling van de kozijnen en deuren.

WEBO kan bamboe kozijnen in verschillende maatvoeringen leveringen. De lengtes van de kozijnen worden door middel van een vingerlas gerealiseerd. Bekijk onze kozijn details voor meer informatie.


HOUT100% zekerheid
STIP® certificaat voor duurzaam hout

Bamboe kozijnen: sterk en stabiel

Bamboe kozijnen worden nog niet veel gebruikt, maar zijn wel in opkomst. Door hoogwaardige bamboe balken toe te passen in de productie, ontstaat een kozijn dat erg sterk en stabiel is. Zo heeft gelamineerd bamboe dezelfde hardheid als eiken en gecomprimeerd/massief bamboe is zelfs twee keer zo hard als tropisch hardhout. Door de hoge dichtheid kunnen bamboe kozijnen tegen een stootje en hebben ze bovendien brandvertragende eigenschappen.

Naast bamboe biedt WEBO de keuze uit andere duurzame houtsoorten, zoals douglas, lariks, beuken, eiken, meranti, etc.

LEUK OM TE WETEN
Wist je dat WEBO ook bamboe balken toepast als duurzame gevelbekleding op HSB-elementen? Met Steigerloos® Bouwen komen de elementen zelfs kant-en-klaar – inclusief gevelbekleding en kozijnen – uit de fabriek.

Zo werd bij het project Eisenhowerstraat in Hoogeveen gekozen voor Steigerloos® Bouwen in combinatie met hoogwaardige bamboe gevelbekleding.

Garantie

Garantie

Het hout dat WEBO toepast is altijd afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en voorzien van de volgende certificaten/keurmerken:

  • KOMO-certificaat
  • PEFCtm– en/of FSC®– en STIP®– keurmerk
  • HOUT100% garantie

Bamboe is een goedkoop, duurzaam en klimaatbestendig bouwmateriaal. De houten kozijnen vallen in duurzaamheidsklasse 1.

Specialist in kozijnen

WEBO ontwerpt en produceert houten kozijnen voor de woningbouw en utiliteitsbouw in binnen- en buitenland. Door het gebruik van hout, dragen we bij aan een betere leefomgeving. We kunnen houten kozijnen met glas en aflak in een minimale doorlooptijd op de bouwlocatie afleveren en monteren. Werken met BIM is al meer dan 10 jaar de standaard. We willen duurzaamheidsnormen halen en prestaties van gebouwen verbeteren. Onze kozijnen voldoen aan de BENG / NOM-eisen.

BENG- OF NOM-KOZIJN®


68 mm / 90 deuren en ramen
De dikte van het kozijn in combinatie met het HR++ glas of triple glas, zorgt ervoor dat je voldoet aan de BENG / NOM-eis.

U-waarde 1.0 / 0.8
Het BENG-Kozijn® is zeer isolerend en behoudt zo de energie en warmte in het gebouw. Het NOM-Kozijn® behaalt zelfs een U-waarde van 0.8, waardoor je bijdraagt aan een volledig energieneutraal gebouw.

HR++ glas / triple glas
HR++ glas draagt bij aan warmte- en energiebehoud en triple glas zorgt voor optimaal warmtebehoud, zonder energieverlies.

LEES ALLE PRODUCTEIGENSCHAPPEN

WEBO: innovatieve kozijn oplossingen

Door de eeuwen heen heeft hout zich bewezen als een duurzaam en betrouwbaar materiaal. Het brengt vele voordelen met zich mee. Kies voor een warme uitstraling en een lange levensduur!

Als uitvinders in de timmerindustrie en kozijn-leverancier, denken wij mee met jouw bouwproces. Van engineering, fabricage, levering tot montage, wij verzorgen alles. De keuzemogelijkheden voor onze kozijnen zijn enorm. Zo heb je de keuze uit verschillende houtsoorten en kunnen we de kozijnen afgelakt leveren in alle RAL-kleuren.

Op zoek naar bamboe kozijnen voor jouw project?

We vertellen je graag meer over onze producten en de mogelijkheden voor jouw project.

Neem contact op met Rik Notkamp; hij denkt graag met je mee!

Vraag online je offerte aan

Brochure aanvragen

Back to top