Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Concept 3 kozijnen

Concept 3 kozijnen

Indien u kiest voor concept 3 kozijnen krijgt u een totaal product op locatie. WEBO zal er voor zorgen dat het kozijn geplaatst wordt, voorzien is van glas en aflak en een juiste aansluiting vindt in de gevel zoals afgesproken.

Om u extra van dienst te zijn is het kozijn tevens voorzien van een beschermende folie. Zodat het houten kozijn tijdens de bouwfase gewapend is tegen de weersomstandigheden. Tevens adviseren wij voor het leveren van alle kozijnen een JIT principe(just-in-time) Zodat het houten kozijn een minimale kans loopt door de tijd heen op de bouwlocatie om beschadigd te worden of raken.  Wij zullen het kozijn plaatsen om u te ontzorgen en als leverancier de verantwoordelijkheid te dragen.

Het houten kozijn is voorzien van een volledige garantie het is wel aan de bouwer om een eindcontrole uit te voeren bij oplevering en overdracht. Met concept 3 leveren wij het compleet product voorzien van alle gemakken.

Back to top
error: Deze content is beschermd