Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

BEN en Passief bouwen

In de bouw worden we er dagelijks aan herinnerd: ‘Bijna Energie Neutraal bouwen’ en ‘Passiefbouwen’ zijn de toekomst. Sterker nog: het is nú al een echte ‘must’ voor elke actieve en ondernemende aannemer of architect.

Door ‘BEN’ of ‘Passief’ te bouwen zorgen we samen voor een grote besparing in het energieverbruik van de gemiddelde consument. Hierdoor zorgen we als bouwsector voor een groenere, en beter beleefbare planeet voor toekomstige generaties en bewoners.

WEBO wil hier als maatschappelijk verantwoord familiebedrijf het voortouw in nemen in de schrijnwerkerij. Dit doel heeft ervoor gezorgd dat WEBO met trots kan vermelden dat elk raam en HSB element dat onze fabriek verlaat, voldoet aan de eisen van BEN of Passief bouwen. Zo zijn onze afnemers gegarandeerd van schrijnwerk dat voldoet aan de meest milieuvriendelijke eisen die in Europa worden gehanteerd, ook al gaan deze landelijk pas van kracht in de verre toekomst.

Er is nog meer goed nieuws, want het mooiste van deze maatregel is dat de afnemers hier zelf niets voor hoeven te doen! De duurzame prestaties komen zonder meerprijs en zijn dus standaard gehanteerd bij alle producten die wij aanbieden.

Back to top
error: Deze content is beschermd