Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Prefab bouwen met hout: 70 meter de hoogte in!

70 METER DE HOOGTE IN MET HSB!

Innovatief bouwen met complete gevelelementen. Het doorbreekt de reguliere bouw en bestaande patronen. Een nieuwe manier van bouwen zonder steigers! Aanzienlijke bouwtijdverkorting en bouwen tot wel 70 meter hoog. Bij WEBO produceren en monteren we volledige houtskelet gevelelementen. Ga jij ook voor maximaal comfort en minimale overlast? Lees dan snel verder!

Sinds 2013

In Nederland moet er veel worden gebouwd, alleen is er niet voldoende tijd en zijn er vaklieden tekort. Duurzaamheid en circulariteit, maar ook het beter bouwen begint een steeds belangrijkere rol te spelen. Met deze gegevens is in 2013 het Steigerloos® Bouwen ontstaan. WEBO is één van de eerste die het prefab bouwen met complete gevelelementen introduceerde en werkt met veel enthousiasme aan woning- of utiliteitsbouw en renovatie- of nieuwbouwprojecten.

Maximaal comfort, minimale overlast

Steigerloos® Bouwen zorgt voor aanzienlijke bouwtijdverkorting, doordat we het gevelelement volledig prefab produceren inclusief kozijnen en gevelbekleding. Maar dat is niet het enige!

Doordat er geen gebruik gemaakt wordt van steigers en er minimale hijsbewegingen nodig zijn, is er weinig overlast rond de bouw en daardoor is het binnenstedelijk goed toepasbaar. De Steigerloos® gevelelementen zijn tot wel 70 meter hoogte te monteren. Met deze grote hoogte, staat veiligheid hoog in het vaandel. De gevelelementen beschikken over Brandklasse B. Dat houdt in dat doorbranden van het hout wordt geremd, wat het uitstekend controleerbaar en veilig maakt ten opzichte van andere materialen.

Naast het reduceren van het aantal stappen in de bouw, zijn de complete gevelelementen ook goed voor de leefomgeving. Deze gevelelementen kunnen worden voorzien van isolatie en kozijnen die voldoen aan de BENG- of NOM-eisen van 2050. Hiermee kan een RC-waarde worden behaald tot wel 8,0!

Eindeloze gevelafwerking

De mogelijkheden aan de buitenzijde van de elementen zijn eindeloos. Gaat u voor minerale stenen, hout, stucwerk of zonnepanelen? Of wilt u graag verspringingen in de gevel of een ander patroon? Vraag naar de mogelijkheden, deze zijn namelijk eindeloos!

Wij helpen u graag verder. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Back to top
error: Deze content is beschermd